Simt o mare placere putin vinovata cand pregatesc acest hamburger rapid insa nu ma pot abtine, mai ales ca nu am mai trecut pe la un fast-food de nici nu mai stiu cat timp.
Tentatia a venit zilele trecute cand eram la cumparaturi si am vazut intr-un raft doua bucati de hamburger frumos ambalate in vid care nu numai ca aratau destul de apetisant, ieftine si de o foarte buna calitate. Nu mai ramane decat sa le pregatesc rapid si sa le savurez in liniste acasa alaturi de o inghititura de bere rece 🙂 .
Ingrediente:
- 2 buc. hamburger de vitel
- 2 chifle cu susan
- 2 frunze de salata
- 2 feliute branza topita cheddar
- 5-6 rondele de ceapa rosie
- castraveciori murati
- sos barbeque
- maioneza
Incing foarte bine gratarul si asez cele doua bucati de hamburger sa se rumeneasca bine. Dureaza cam 5-6 minute pentru fiecare parte, apoi ii scot pe o farfurie si ii acopar cu o folie de aluminiu cat timp prajesc chiflele taiate pe jumatate.
Amestec intr-un bol maioneza cu sosul barbecue si intind cam o lingura din amestec pe fiecare bucata de chifla.
Asez o felie de salata peste care pun hamburger-ul, urmeaza branza cheddar, apoi cateva rondele de ceapa rosie si castraveciorii murati.
Se pot servi alaturi de o portie de cartofi wedges la cuptor cu sos barbeque, remoulade sau ketchup.
Sa aveti pofta!