Grad de dificultate: Usor
Numar de portii: 2
Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
- 40 grame somon afumat
- 60 grame cascaval afumat
- 30 grame unt
Primul gand pe care l-am avut in aceasta dimineata a fost sa pregatesc doua bruschete cu somon si cascaval afumat. Aveam in frigider atat somonul afumat fasii cat si cascaval afumat de la Hochland. Se prepara foarte usor si nu dureaza decat o jumatate de ora.
Pentru inceput am uns doua felii sanatoase de paine cu unt si le-am introdus la cuptor pentru 15 minute la 200°C.
Cand erau putin rumenite pe margine, le-am scos, am adaugat bucatele de somon si le-am acoperit cu feliute de cascaval.
De aceasta data nu le-am mai lasat la cuptor decat pentru 10 minute la 210°, pana cand s-a topit frumos cascavalul si a invaluit usor somonul de sub el.
Aratau foarte bine, dar nu pentru mult timp deoarece s-au mancat extrem de repede…
Pofta buna!